Џеб.

Оди до
placeholder_product.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Џеб.
1/8" Ø6 mm, за сонда Pt1000 L 20 mm.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Забелешка
3D модели
Текст за опис
Џеб. 1/8" Ø6 mm, за сонда Pt1000 L 20 mm. Поврзување: Ga 1/8" (ISO 228-1) M.
SCIP code
23aa69c3-d09f-4b87-9076-1cc4b6d3a4c6

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi