Seritë 2543

Veshje bashkuese, guarnicion unazor mekanik për sisteme termike diellore.

Shko te
254305.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Veshje bashkuese, guarnicion unazor mekanik për sisteme termike diellore.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: -30–160 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Veshje bashkuese, guarnicion unazor mekanik për sisteme termike diellore. Lidhjet: Ø 15. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -30–160 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.
SCIP code
fbe06aa5-b16f-44f8-a3a3-863638c23303
Modele 3D
Teksti i tenderit
Veshje bashkuese, guarnicion unazor mekanik për sisteme termike diellore. Lidhjet: Ø 18. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -30–160 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.
SCIP code
fbe06aa5-b16f-44f8-a3a3-863638c23303
Modele 3D
Teksti i tenderit
Veshje bashkuese, guarnicion unazor mekanik për sisteme termike diellore. Lidhjet: Ø 22. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -30–160 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.
SCIP code
fbe06aa5-b16f-44f8-a3a3-863638c23303

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi