Seritë 942

Veshje.

Shko te
942000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Veshje.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Veshje. Lidhjet: 23 p.1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: 23 p.1,5, dalje fundore.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
Modele 3D
Teksti i tenderit
Veshje. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, dalje fundore.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
Modele 3D
Teksti i tenderit
Veshje. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ga 1" (ISO 228-1) M, dalje fundore.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi