Серија 942

Редуцир.

Оди до
942000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Редуцир.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Редуцир. Поврзување: 23 p.1,5, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: 23 p.1,5, крајниот излез.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
3D модели
Текст за опис
Редуцир. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, крајниот излез.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
3D модели
Текст за опис
Редуцир. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ga 1" (ISO 228-1) M, крајниот излез.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi