Seritë 5212

Valvula përzierëse termostatike e rregullueshme për instalim nën lavaman.

Shko te
521201A.png
521201A.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvula përzierëse termostatike e rregullueshme për instalim nën lavaman.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e rregullimit të temperaturës Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvula përzierëse termostatike e rregullueshme për instalim nën lavaman. lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–50 °C. Kv: 0,45 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi