Серија 5212

Прилагодлив термостатски вентил за мешање за монтирање под мијалникот.

Оди до
521201A.png
521201A.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прилагодлив термостатски вентил за мешање за монтирање под мијалникот.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Температурен опсег за прилагодување Kv
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање за монтирање под мијалникот. поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–50 °C. Kv: 0,45 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi