Seritë 5580

Valvula mbyllëse me sferë për enët e zgjerimit për sistemet termike diellore, me rubinet shkarkimi.

Shko te
558062.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvula mbyllëse me sferë për enët e zgjerimit për sistemet termike diellore, me rubinet shkarkimi.
Për sistemet termike diellore.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–120 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvula mbyllëse me sferë për enët e zgjerimit për sistemet termike diellore, me rubinet shkarkimi. Për sistemet termike diellore. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–120 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.
SCIP code
adf058af-bc91-43df-81b2-4a439edef5bf
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvula mbyllëse me sferë për enët e zgjerimit për sistemet termike diellore, me rubinet shkarkimi. Për sistemet termike diellore. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–120 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.
SCIP code
edd7be58-cbae-404e-981f-175b49c25882

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart