Серија 5580

Топчест вентил за исклучување за садови за проширување за соларни термални системи, со испустен вентил.

Оди до
558062.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Топчест вентил за исклучување за садови за проширување за соларни термални системи, со испустен вентил.
За соларни термални системи.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 6 bar
Среден температурен опсег: 5–120 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Топчест вентил за исклучување за садови за проширување за соларни термални системи, со испустен вентил. За соларни термални системи. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 5–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.
3D модели
Текст за опис
Топчест вентил за исклучување за садови за проширување за соларни термални системи, со испустен вентил. За соларни термални системи. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 5–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти