Seritë 3041

Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar dhe të certifikuar, konektorë meshkuj me dado.

Shko te
304140.png
304140_dim~-~page-1.png
304140.png
304140_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar dhe të certifikuar, konektorë meshkuj me dado.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet DN
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar dhe të certifikuar, konektorë meshkuj me dado. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. DN: DN 15 (valvul kontrolli). Materialet: Nikel.
SCIP code
2a134aa4-c852-483d-b0df-81443b397c2b

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi