Серија 3041

Топчест вентил со вграден сертифициран контролен вентил, машки - матица приклучоци.

Оди до
304140.png
304140_dim~-~page-1.png
304140.png
304140_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Топчест вентил со вграден сертифициран контролен вентил, машки - матица приклучоци.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–65 °C
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување DN
3D модели
Текст за опис
Топчест вентил со вграден сертифициран контролен вентил, машки - матица приклучоци. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, заробен орев. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–65 °C. DN: DN 15 (проверен вентил). Материјал: месинг.
SCIP code
2a134aa4-c852-483d-b0df-81443b397c2b

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi