Valvul përzierëse sektori me tre drejtime, e filetuar.

Shko te
F001334.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul përzierëse sektori me tre drejtime, e filetuar.
Për njësitë e serisë 167.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C
PN (Presioni nominal): PN 10
△p maks.: 1 bar
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse sektori me tre drejtime, e filetuar. Për njësitë e serisë 167. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C. PN (Presioni nominal): PN 10. △p maks.: 1 bar. Kv: 6,3 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
44655059-aaa8-4630-9d23-8c53f62bd831
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse sektori me tre drejtime, e filetuar. Për njësitë e serisë 167. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C. PN (Presioni nominal): PN 10. △p maks.: 1 bar. Kv: 10,0 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
93539385-8164-4090-b933-39d36383c5f2

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi