Тронасочен секторски вентил за мешање, со навој.

Оди до
F001334.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Тронасочен секторски вентил за мешање, со навој.
За единици од серија 167.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–110 °C
PN (номинален притисок): PN 10
△ стр макс.: 1 bar
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете Kv
3D модели
Текст за опис
Тронасочен секторски вентил за мешање, со навој. За единици од серија 167. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C. PN (номинален притисок): PN 10. △ стр макс.: 1 bar. Kv: 6,3 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
44655059-aaa8-4630-9d23-8c53f62bd831
3D модели
Текст за опис
Тронасочен секторски вентил за мешање, со навој. За единици од серија 167. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C. PN (номинален притисок): PN 10. △ стр макс.: 1 bar. Kv: 10,0 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
93539385-8164-4090-b933-39d36383c5f2

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi