Seritë 544

Valvul për zbrazje termike, me mbushje automatike, me çelës zbrazje manuale.

Shko te
544501.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul për zbrazje termike, me mbushje automatike, me çelës zbrazje manuale.
Për kaldaja me lëndë djegëse të ngurta.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–120 °C
Shkalla e rrjedhës së shkarkimit me △P=1 bar dhe T= 110 °C: 1800 l/h

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Instalim
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul për zbrazje termike, me mbushje automatike, me çelës zbrazje manuale. Për kaldaja me lëndë djegëse të ngurta. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–120 °C. Instalim: 100 °C. Shkalla e rrjedhës së shkarkimit me △P=1 bar dhe T= 110 °C: 1800 l/h.
SCIP code
4b78d00d-9ea7-41e6-b87f-27fca79691e5

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi