Серија 544

Вентил за ослободување на температура со автоматско полнење, со копче за рачно празнење.

Оди до
544501.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за ослободување на температура со автоматско полнење, со копче за рачно празнење.
За генератори на цврсто гориво.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 6 bar
Среден температурен опсег: 5–120 °C
Проток на празнење со △P=1 bar и T= 110 °C: 1800 l/h

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поставување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за ослободување на температура со автоматско полнење, со копче за рачно празнење. За генератори на цврсто гориво. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 5–120 °C. Поставување: 100 °C. Проток на празнење со △P=1 bar и T= 110 °C: 1800 l/h.
SCIP code
4b78d00d-9ea7-41e6-b87f-27fca79691e5

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi