Seritë 3013

Valvul për radiatorët me panel, me njësi të integruar valvule termostatike.

Shko te
301341.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul për radiatorët me panel, me njësi të integruar valvule termostatike.
Version këndor.
Një tub.
Me by-pass të rregullueshëm.
Me pajisje moskthimi.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul për radiatorët me panel, me njësi të integruar valvule termostatike. Version këndor. Një tub. Me by-pass të rregullueshëm. Me pajisje moskthimi. lidhja e tubave: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C.
SCIP code
e8b03f2c-5cd0-4f9e-b2af-87307a243300

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator