Seritë 412

Valvul manuale radiatori. Version i drejtë.

Shko te
412402.png
412302_dim~-~page-1.png
412402.png
412302_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul manuale radiatori. Version i drejtë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul manuale radiatori. Version i drejtë. lidhja e tubave: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje e drejtë. lidhja e radiatorit: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 1,32 m³/h. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul manuale radiatori. Version i drejtë. lidhja e tubave: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje e drejtë. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 2,17 m³/h. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul manuale radiatori. Version i drejtë. lidhja e tubave: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje e drejtë. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 2,17 m³/h. Materialet: Nikel.
Kv
2,58 m³/h
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul manuale radiatori. Version i drejtë. lidhja e tubave: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje. lidhja e radiatorit: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 2.58 m³/h. Kv: 2,58 m³/h. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi