Серија 412

Рачен вентил на радијаторот. Права верзија.

Оди до
412402.png
412302_dim~-~page-1.png
412402.png
412302_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Рачен вентил на радијаторот. Права верзија.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kv
3D модели
Текст за опис
Рачен вентил на радијаторот. Права верзија. приклучоци за цевки: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови, директно поврзување. поврзување на радијаторот: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,32 m³/h. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Рачен вентил на радијаторот. Права верзија. приклучоци за цевки: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови, директно поврзување. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 2,17 m³/h. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Рачен вентил на радијаторот. Права верзија. приклучоци за цевки: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови, директно поврзување. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 2,17 m³/h. Материјал: месинг.
Kv
2,58 m³/h
3D модели
Текст за опис
Рачен вентил на радијаторот. Права верзија. приклучоци за цевки: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување на радијаторот: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 2.58 m³/h. Kv: 2,58 m³/h. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi