Seritë 3046

Valvul kontrolli kompakte, konektorë meshkuj me dado.

Shko te
304601.png
304601_dim~-~page-1.png
304601.png
304601_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul kontrolli kompakte, konektorë meshkuj me dado.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

BELGAQUA
NF

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet DN
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli kompakte, konektorë meshkuj me dado. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. DN: DN 15 (valvul kontrolli). Materialet: Nikel.
SCIP code
0dfb9d1e-fba2-4d76-a4ac-4856b3d0a39c

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi