Seritë 237

DYNAMICAL, Valvul dinamike termostatike radiatori e pajisur për koka kontrolli termostatik dhe koka kontrolli elektrik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i kthyer.

Shko te
237402.png
237302_dim~-~page-1.png
237402.png
237302_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul dinamike termostatike radiatori e pajisur për koka kontrolli termostatik dhe koka kontrolli elektrik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i kthyer.

PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–95 °C
Lustër: krom
Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës: 20–120 l/h
Materialet: Nikel

Certifikimet

PCT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul dinamike termostatike radiatori e pajisur për koka kontrolli termostatik dhe koka kontrolli elektrik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i kthyer. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–95 °C. Lustër: krom. Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës: 20–120 l/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
aa2e749d-6fd8-4b7b-9c0d-36e4b246be2a
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul dinamike termostatike radiatori e pajisur për koka kontrolli termostatik dhe koka kontrolli elektrik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i kthyer. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–95 °C. Lustër: krom. Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës: 20–120 l/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
aa2e749d-6fd8-4b7b-9c0d-36e4b246be2a

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi