Seritë 877

Unazë mbërthyese tubash.

Shko te
877020.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Unazë mbërthyese tubash.

Të dhënat teknike

Materialet: Nikel , Inoks

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Unazë mbërthyese tubash. lidhjet: Ø 20. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Unazë mbërthyese tubash. lidhjet: Ø 21. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Unazë mbërthyese tubash. lidhjet: Ø 21. Materialet: Inoks.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Unazë mbërthyese tubash. lidhjet: Ø 25. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Unazë mbërthyese tubash. lidhjet: Ø 27. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Unazë mbërthyese tubash. lidhjet: Ø 27. Materialet: Inoks.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Unazë mbërthyese tubash. lidhjet: Ø 32. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Unazë mbërthyese tubash. lidhjet: Ø 34. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Unazë mbërthyese tubash. lidhjet: Ø 34. Materialet: Inoks.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Unazë mbërthyese tubash. lidhjet: Ø 40. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Unazë mbërthyese tubash. lidhjet: Ø 50. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Unazë mbërthyese tubash. lidhjet: Ø 63. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi