Серија 877

Засечен прстен.

Оди до
877020.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Засечен прстен.

Технички податоци

Материјал: месинг , нерѓосувачки челик

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување
3D модели
Текст за опис
Засечен прстен. поврзување: Ø 20. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Засечен прстен. поврзување: Ø 21. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Засечен прстен. поврзување: Ø 21. Материјал: нерѓосувачки челик.
3D модели
Текст за опис
Засечен прстен. поврзување: Ø 25. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Засечен прстен. поврзување: Ø 27. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Засечен прстен. поврзување: Ø 27. Материјал: нерѓосувачки челик.
3D модели
Текст за опис
Засечен прстен. поврзување: Ø 32. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Засечен прстен. поврзување: Ø 34. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Засечен прстен. поврзување: Ø 34. Материјал: нерѓосувачки челик.
3D модели
Текст за опис
Засечен прстен. поврзување: Ø 40. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Засечен прстен. поврзување: Ø 50. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Засечен прстен. поврзување: Ø 63. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi