Seritë 621

Termostat me kontakt i rregullueshëm.

Shko te
621000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Termostat me kontakt i rregullueshëm.

Të dhënat teknike

Gama e rregullimit të temperaturës: 20–90 °C
Klasa e mbrojtjes: IP 20

Certifikimet

CE
ENEC03

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termostat me kontakt i rregullueshëm. Gama e rregullimit të temperaturës: 20–90 °C. Klasa e mbrojtjes: IP 20.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi