Серија 621

Прилагодлив контактен термостат.

Оди до
621000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прилагодлив контактен термостат.

Технички податоци

Температурен опсег за прилагодување: 20–90 °C
Класа за заштита: IP 20

Сертификати

CE
ENEC03

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив контактен термостат. Температурен опсег за прилагодување: 20–90 °C. Класа за заштита: IP 20.
SCIP code
ec1836ce-e024-444d-a420-234ac8e9dfc3

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi