Seritë 620

Termostat dhome me çelës ndryshues 16 (2,5) A - 250 V.

Shko te
620000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Termostat dhome me çelës ndryshues 16 (2,5) A - 250 V.

Të dhënat teknike

Klasa e mbrojtjes: IP 30

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termostat dhome me çelës ndryshues 16 (2,5) A - 250 V. Klasa e mbrojtjes: IP 30 .
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termostat dhome me çelës ndryshues 16 (2,5) A - 250 V. Klasa e mbrojtjes: IP 30 .
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termostat dhome me çelës ndryshues 16 (2,5) A - 250 V. Klasa e mbrojtjes: IP 30 .
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termostat dhome me çelës ndryshues 16 (2,5) A - 250 V. Klasa e mbrojtjes: IP 30 .

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi