Seritë 386

Tapë vidhosëse me dado për daljen e kolektorëve shpërndarës.

Shko te
386500.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Tapë vidhosëse me dado për daljen e kolektorëve shpërndarës.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Tapë vidhosëse me dado për daljen e kolektorëve shpërndarës. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, Dado e kapur.
SCIP code
b017d76b-fb79-4d2e-a81b-921ccdc768a3

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator