Seritë 386

Tapë vidhosëse me dado për daljen e kolektorëve shpërndarës.

Shko te
386000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Tapë vidhosëse me dado për daljen e kolektorëve shpërndarës.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Tapë vidhosëse me dado për daljen e kolektorëve shpërndarës. Lidhjet: 23 p.1,5, Dado e kapur, Lidhja për rakorderat Caleffi.
SCIP code
2a90480c-cc2e-451d-abfd-21770ea0d582

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi