Серија 386

Зашрафете го приклучокот со навртка за излезите на разводниот колектор.

Оди до
386000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Зашрафете го приклучокот со навртка за излезите на разводниот колектор.

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Зашрафете го приклучокот со навртка за излезите на разводниот колектор. поврзување: 23 p.1,5, заробен орев, Приклучок за фитинзи Caleffi.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi