Seritë 2540

Tapë për tubin prej bakri Ø 22.

Shko te
254002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Tapë për tubin prej bakri Ø 22.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Tapë për tubin prej bakri Ø 22. Lidhjet: Ø 22.
SCIP code
92617e98-a82f-4a23-917f-828d74a02ab6

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi