Серија 2540

Приклучок за бакарна цевка Ø 22.

Оди до
254002.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Приклучок за бакарна цевка Ø 22.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Приклучок за бакарна цевка Ø 22. Поврзување: Ø 22.
SCIP code
92617e98-a82f-4a23-917f-828d74a02ab6

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi