Seritë 5466

DIRTMAG, Separator papastërtish me magnet.

Shko te
546620.png
546620.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Separator papastërtish me magnet.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C
Lustër: e veshur
Materialet: Çelik

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet. Lidhjet: DN 200 (EN 1092-1) PN 10. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Lustër: e veshur. Materialet: Çelik.
SCIP code
43cfd9c1-600c-4820-8e83-8e6a0f2c2eb4
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet. Lidhjet: DN 250 (EN 1092-1) PN 10. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Lustër: e veshur. Materialet: Çelik.
SCIP code
435db71f-5047-4ff4-b538-84c466d6c043
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet. Lidhjet: DN 300 (EN 1092-1) PN 10. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Lustër: e veshur. Materialet: Çelik.
SCIP code
a564fa81-c1d4-49e6-b819-7ee6f963abdc

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi