Серија 5466

DIRTMAG, Сепаратор за нечистотија со магнет.

Оди до
546620.png
546620.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Сепаратор за нечистотија со магнет.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Завршница: обложена
Материјал: челик

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Поврзување: DN 200 (EN 1092-1) PN 10. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Завршница: обложена. Материјал: челик.
SCIP code
43cfd9c1-600c-4820-8e83-8e6a0f2c2eb4
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Поврзување: DN 250 (EN 1092-1) PN 10. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Завршница: обложена. Материјал: челик.
SCIP code
435db71f-5047-4ff4-b538-84c466d6c043
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Поврзување: DN 300 (EN 1092-1) PN 10. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Завршница: обложена. Материјал: челик.
SCIP code
a564fa81-c1d4-49e6-b819-7ee6f963abdc

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi