Rubinet shkarkimi opsional për serinë 149.

Shko te
f0000680.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rubinet shkarkimi opsional për serinë 149.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Përdorimi
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rubinet shkarkimi opsional për serinë 149. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
SCIP code
b46cd0c7-57e1-4a21-ae60-f78c4b327d75
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rubinet shkarkimi opsional për serinë 149. Lidhjet: Ga 1" (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
SCIP code
e7485eac-020d-44dd-ac93-01674b7ff9b7
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rubinet shkarkimi opsional për serinë 149. Lidhjet: Ga 1 1/4" (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
SCIP code
b46cd0c7-57e1-4a21-ae60-f78c4b327d75

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi