Изборен одводен вентил за серијата 149.

Оди до
f0000680.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Изборен одводен вентил за серијата 149.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Користете
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Изборен одводен вентил за серијата 149. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
SCIP code
b46cd0c7-57e1-4a21-ae60-f78c4b327d75
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Изборен одводен вентил за серијата 149. Поврзување: Ga 1" (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
SCIP code
e7485eac-020d-44dd-ac93-01674b7ff9b7
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Изборен одводен вентил за серијата 149. Поврзување: Ga 1 1/4" (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
SCIP code
b46cd0c7-57e1-4a21-ae60-f78c4b327d75

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi