Seritë 538

Rubinet me mbyllje manuale.

Shko te
538203.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rubinet me mbyllje manuale.
Guarnicione në fibra asbesti.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës NË lidhje JO NË lidhje
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rubinet me mbyllje manuale. Guarnicione në fibra asbesti. NË lidhje: G 1/4" (ISO 228-1) F. JO NË lidhje: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
37ca6cc7-3976-4462-bdaf-883b349108ac

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi