Серија 538

Вентил за рачно исклучување.

Оди до
538203.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за рачно исклучување.
Заптивки од влакна што не се од азбест.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: -10–120 °C
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Вентил за рачно исклучување. Заптивки од влакна што не се од азбест. Поврзување: G 1/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
37ca6cc7-3976-4462-bdaf-883b349108ac

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi