Seritë 558

Rubinet mbyllës automatik, për enët e zgjerimit.

Shko te
558500.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rubinet mbyllës automatik, për enët e zgjerimit.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rubinet mbyllës automatik, për enët e zgjerimit. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C.
SCIP code
007ffae5-5a44-466f-97f9-a0751f00497f

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi