Серија 558

Вентил за автоматско исклучување, за садови за проширување.

Оди до
558500.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за автоматско исклучување, за садови за проширување.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–110 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Во врска OUT конекција
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за автоматско исклучување, за садови за проширување. Во врска: G 3/4" (ISO 228-1) F. OUT конекција: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C.
SCIP code
007ffae5-5a44-466f-97f9-a0751f00497f

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi