Seritë 878

Rondele tunxhi.

Shko te
878020.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rondele tunxhi.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rondele tunxhi. Lidhjet: Ø 20.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rondele tunxhi. Lidhjet: Ø 21.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rondele tunxhi. Lidhjet: Ø 25.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rondele tunxhi. Lidhjet: Ø 27.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rondele tunxhi. Lidhjet: Ø 32.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rondele tunxhi. Lidhjet: Ø 34.
SCIP code
7a65855e-9c57-4ce6-8e80-f3a0eaa57037
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rondele tunxhi. Lidhjet: Ø 40.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rondele tunxhi. Lidhjet: Ø 50.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rondele tunxhi. Lidhjet: Ø 63.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi