Серија 878

Подлошка од месинг.

Оди до
878020.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Подлошка од месинг.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Подлошка од месинг. Поврзување: Ø 20.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a
3D модели
Текст за опис
Подлошка од месинг. Поврзување: Ø 21.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a
3D модели
Текст за опис
Подлошка од месинг. Поврзување: Ø 25.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a
3D модели
Текст за опис
Подлошка од месинг. Поврзување: Ø 27.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a
3D модели
Текст за опис
Подлошка од месинг. Поврзување: Ø 32.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a
3D модели
Текст за опис
Подлошка од месинг. Поврзување: Ø 34.
SCIP code
7a65855e-9c57-4ce6-8e80-f3a0eaa57037
3D модели
Текст за опис
Подлошка од месинг. Поврзување: Ø 40.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a
3D модели
Текст за опис
Подлошка од месинг. Поврзување: Ø 50.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a
3D модели
Текст за опис
Подлошка од месинг. Поврзување: Ø 63.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi