Seritë 383

Rekorderi me vidhosje dyanësore, me mbërthim femër.

Shko te
383151.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi me vidhosje dyanësore, me mbërthim femër.

Të dhënat teknike

Lustër: krom

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me vidhosje dyanësore, me mbërthim femër. Lidhjet: 23 p. 1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, unazë. Lustër: krom.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi