Seritë 888

Rekorderi me fllanxhë, PN 10 EN 1092-1.

Shko te
888075.png
888075_dim~-~page-1.png
888075.png
888075_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi me fllanxhë, PN 10 EN 1092-1.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C
Materialet: Gize

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me fllanxhë, PN 10 EN 1092-1. Lidhjet: Ø 75, hyrje. Lidhjet: DN 65 (EN 1092-1) PN 10, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me fllanxhë, PN 10 EN 1092-1. Lidhjet: Ø 90, hyrje. Lidhjet: DN 80 (EN 1092-1) PN 10, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me fllanxhë, PN 10 EN 1092-1. Lidhjet: Ø 110, hyrje. Lidhjet: DN 100 (EN 1092-1) PN 10, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me fllanxhë, PN 10 EN 1092-1. Lidhjet: Ø 125, hyrje. Lidhjet: DN 100 (EN 1092-1) PN 10, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi