Серија 888

Прирабнички приклучок, PN 10 EN 1092-1.

Оди до
888075.png
888075_dim~-~page-1.png
888075.png
888075_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прирабнички приклучок, PN 10 EN 1092-1.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–40 °C
Материјал: леано железо

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Прирабнички приклучок, PN 10 EN 1092-1. Поврзување: Ø 75, влезови. Поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 10, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Прирабнички приклучок, PN 10 EN 1092-1. Поврзување: Ø 90, влезови. Поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 10, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Прирабнички приклучок, PN 10 EN 1092-1. Поврзување: Ø 110, влезови. Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 10, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Прирабнички приклучок, PN 10 EN 1092-1. Поврзување: Ø 125, влезови. Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 10, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi