Seritë 876

Rekorderi me bashkuese, e tipit femër.

Shko te
876632.png
876520_dim~-~page-1.png
876632.png
876520_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi me bashkuese, e tipit femër.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

ACS
DVGW DIN CERT
SVGW
HY-CERT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me bashkuese, e tipit femër. Lidhjet: Ø 20, hyrje. Lidhjet: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, dalje fundore, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
afc7f021-ff5e-494c-8281-cedc800d2770
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me bashkuese, e tipit femër. Lidhjet: Ø 25, hyrje. Lidhjet: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, dalje fundore, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
64b2e3da-6a71-4a0a-b151-15d99323c336
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me bashkuese, e tipit femër. Lidhjet: Ø 25, hyrje. Lidhjet: Rp 1" (EN 10226-1) F, dalje fundore, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
39c9d14e-cf33-49db-b612-8a5763b2b5df
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me bashkuese, e tipit femër. Lidhjet: Ø 32, hyrje. Lidhjet: Rp 1" (EN 10226-1) F, dalje fundore, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
9ff46df4-7af5-4af5-9cc0-ee2087f25227

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi