Серија 876

Женски приклучок со спојка.

Оди до
876632.png
876520_dim~-~page-1.png
876632.png
876520_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Женски приклучок со спојка.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–40 °C
Материјал: месинг

Сертификати

ACS
DVGW DIN CERT
SVGW
HY-CERT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Женски приклучок со спојка. Поврзување: Ø 20, влезови. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
afc7f021-ff5e-494c-8281-cedc800d2770
3D модели
Текст за опис
Женски приклучок со спојка. Поврзување: Ø 25, влезови. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
64b2e3da-6a71-4a0a-b151-15d99323c336
3D модели
Текст за опис
Женски приклучок со спојка. Поврзување: Ø 25, влезови. Поврзување: Rp 1" (EN 10226-1) F, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
39c9d14e-cf33-49db-b612-8a5763b2b5df
3D модели
Текст за опис
Женски приклучок со спојка. Поврзување: Ø 32, влезови. Поврзување: Rp 1" (EN 10226-1) F, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
9ff46df4-7af5-4af5-9cc0-ee2087f25227

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi