Seritë 583

Rekorderi kompresuese për shkarkime, e tipi femër.

Shko te
583034.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi kompresuese për shkarkime, e tipi femër.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese për shkarkime, e tipi femër. lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje, unazë. lidhjet: Ga 1/2" (ISO 228-1) M, Ø 16, dalje fundore.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese për shkarkime, e tipi femër. lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje, unazë. lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, Ø 18, dalje fundore.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese për shkarkime, e tipi femër. lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje, unazë. lidhjet: Ga 1/2" (ISO 228-1) M, Ø 16, dalje fundore.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese për shkarkime, e tipi femër. lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje, unazë. lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, Ø 18, dalje fundore.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi