Серија 583

Женски приклучок за компресија за приклучоци.

Оди до
583034.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Женски приклучок за компресија за приклучоци.

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување поврзување
3D модели
Текст за опис
Женски приклучок за компресија за приклучоци. поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови, маслинки. поврзување: Ga 1/2" (ISO 228-1) M, Ø 16, крајниот излез.
3D модели
Текст за опис
Женски приклучок за компресија за приклучоци. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови, маслинки. поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, Ø 18, крајниот излез.
3D модели
Текст за опис
Женски приклучок за компресија за приклучоци. поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, маслинки. поврзување: Ga 1/2" (ISO 228-1) M, Ø 16, крајниот излез.
3D модели
Текст за опис
Женски приклучок за компресија за приклучоци. поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, маслинки. поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, Ø 18, крајниот излез.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi