Seritë 447

Rekorderi kompresuese e montuar paraprakisht.

Shko te
447010.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi kompresuese e montuar paraprakisht.
Me guarnicion unazor.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese e montuar paraprakisht. Me guarnicion unazor. lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhjet: Ø 10. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese e montuar paraprakisht. Me guarnicion unazor. lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhjet: Ø 12. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese e montuar paraprakisht. Me guarnicion unazor. lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhjet: Ø 14. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese e montuar paraprakisht. Me guarnicion unazor. lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhjet: Ø 15. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese e montuar paraprakisht. Me guarnicion unazor. lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhjet: Ø 16. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi