Seritë 438

Rekorderi kompresuese.

Shko te
438010.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi kompresuese.

Të dhënat teknike

Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese. Lidhjet: 23 p. 1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 10. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese. Lidhjet: 23 p. 1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 12. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese. Lidhjet: 23 p. 1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 14. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese. Lidhjet: 23 p. 1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 15. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese. Lidhjet: 23 p. 1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 16. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese. Lidhjet: 23 p. 1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 18, me trashës tubash. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi