Серија 438

Приклучок за компресија.

Оди до
438010.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Приклучок за компресија.

Технички податоци

Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Приклучок за компресија. Поврзување: 23 p. 1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 10. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
3D модели
Текст за опис
Приклучок за компресија. Поврзување: 23 p. 1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 12. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
3D модели
Текст за опис
Приклучок за компресија. Поврзување: 23 p. 1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 14. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
3D модели
Текст за опис
Приклучок за компресија. Поврзување: 23 p. 1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 15. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
3D модели
Текст за опис
Приклучок за компресија. Поврзување: 23 p. 1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 16. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
3D модели
Текст за опис
Приклучок за компресија. Поврзување: 23 p. 1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 18, со зацврстувач на цевки. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi