Seritë 861

Rekorderi e tipit mashkull.

Shko te
861075.png
861075_dim~-~page-1.png
861075.png
861075_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi e tipit mashkull.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C
Materialet: Gize

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi e tipit mashkull. Lidhjet: Ø 75, hyrje. Lidhjet: R 2 1/2" (EN 10226-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi e tipit mashkull. Lidhjet: Ø 90, hyrje. Lidhjet: R 3" (EN 10226-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi e tipit mashkull. Lidhjet: Ø 110, hyrje. Lidhjet: R 4" (EN 10226-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi